Friday, April 3, 2009

TOT ce se scrie de Gigi Becali Realitatea lui Gigi Becali


Tara pe care o ravneste Gigi Becali nu este o mosie intinsa pe care latifundiarul sa o poata tranzactiona dupa bunul plac, asa cum gresit s-ar putea crede, ci o televiziune avida dupa rating, unde sa poata omul sa danseze, sa cante, sa joace table sau sa mulga oile in direct.

Insa atunci cand grila de programe este incarcata de grupaje de stiri, printre care nu se pot strecura programe de divertisment, te gandesti ca postul este ceva mai serios... dar nu, moderatoarea face un anunt important: "Ramaneti in direct alaturi de noi, in cateva momente va vom arata unde se afla stana lui Gigi Becali!"

Dupa cinci minute de publicitate, in care telespectatorii au asteptat cu sufletul la gura sa vada cum arata o strunga in mijlocul unui cartier rezidential, moderatorii emisiunii ne informeaza cu privire la un alt lucru important: "soferii se dau jos din masinile lor si fac poze cu telefonul mobil la strada pe unde a trecut Gigi Becali".

Pelerinajul la "Becali Land", asa cum a fost redenumita Pipera de reporterii televiziunilor chemate de omul de afaceri pentru a se vedea cum el, Gigi Becali, este luat pe sus de politie pentru ca si-a facut dreptate singur cu pumnul, este tot mai intens. "Masinile oprite sunt asezate de o parte si de alta a drumului", semn ca persoanele curioase sa pozeze "locul in care a Gigi Becali s-a afisat in public cu un cojoc de oaie peste halat" au venit din ambele sensuri.

Din "pacate" pentru telespectatorii postului de televiziune, cameramanul nu a putut indrepta obiectivul spre "gardul si casa omului de afaceri, deoarece mama lui Gigi Becali este intr-o stare fragila".

Toate acestea sunt simple "raportari" de la fata locului unde s-a petrecut un lucru nemaiauzit pana acum in Romania: Gigi Becali nu a vrut sa deschida usa politistilor care au venit cu mandate de perchezitie! De ce? Pentru ca Gigi Becali nu poate fi retinut (ceea ce nici nu era cazul la ora respectiva) decat in prezenta presei, dar stupoare...presa intarzie pentru ca sta de vorba ore in sir la telefon chiar cu... Gigi Becali, pe care mascatii il asteapta sa-i primeasca in casa.

De ce atat deranj pentru oamenii legii? Raspunsul este simplu: "un grup de tineri musculosi dintr-o grupare de bodigarzi a urmarit si apoi batut cativa hoti care au plecat cu Mercedesul lui Gigi Becali". Pe scurt, Gigi Becali a fost "saltat" pentru ca a sechestrat niste "cunoscuti de-ai bodiguarzilor" - dupa cum s-a exprimat chiar latifundiarul, care i-au cerut cateva zeci de mii de euro pentru a inapoia masina cu care au fugit.

Credeti ca este o gluma? Ei bine nu, aceasta este Realitatea, asa cum s-a vazut ea din fata portii lui George Becali.

Evenimentul secolului a fost transmis cu lux de detalii, tinand telespectatorii cu sufletul la gura ore in sir. Nici daca era arestat presedintele Traian Basescu nu se putea face tam-tam mai mare ca cel provocat pentru oierul din Pipera.

0 comentarii:

About This Blog

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP