Monday, April 13, 2009

NEWS ALERT: Procurorii au continuat astăzi percheziţiile în dosarul Becali


Procurorii au continuat astăzi percheziţiile în dosarul Gigi Becali. Locuinţa perchiziţionată aparţine lui Marcel Popa, un bodyguard de-al lui Becali. Marcel Popa a fost dus la poliţie pentru audieri.

Percheziţia a fost făcută pe baza unui mandat obţinut, vineri, de la Judecătoria Sectorului 1.

Popa a fost dus la audieri la Poliţia Capitalei.



Sursa: Realitatea TV

1 comentarii:

Unknown January 28, 2014 at 6:22 AM  

http://www.crestinortodox.ro/religie/maica-domnului-icoanele-facatoare-minuni-sfantul-munte-athos-88348.html

Va trimit un link cu i iconita a Maicii Domnului facatoare de minuni de la Ahos.

In USA bisericile asa zis crestine s-au transformat in sinagogi, in care se predica macelul, se cercesc bani pentru NATO si se spune repetat ca in sedintele de hipnoza in masa ca poporul ales sunt iudeii. Bisericile din America au cazut la intelegerea literala a Vechilui Testament. Ele nu au inteles ca de la Hristos incoace poporul ales sunt crestinii, si ca ei nu cer inchinare.De aceea america este ingrea scavie, omanii sunt alienati, individualisti, accepta batjocora, abuzul si servilismul la capriciile autoritatilor, ca forme ale "spunerii fata de Dumnezeu". De accea oamenii aici accepta politica insemnarii prin microchipuri care a fost introdusa de noua reforma a santatii de administratia lui obamaBinladen. Biserica catolica are aceeasi aliniere, ei sunt acea uniune graznica de tremurici religiosi si falsi profeti care vor spune ca dictatura si prigoana anticristului "sunt de la Dumnezeu", si ca tebuie sa ne supunem, sa acceptam si insemnarea...sa dam cezarului ce-i al Lui Dumnezeu. Bestia asta post comunista are fata umana si religioasa acum.In occident functioneaza depin structura birocratica de pile si relatii a bolsevicilor, la care se aduga elementele naziste ale marilor corporatii care dispu de marfuri si suflete de oameni, iar la sfarsitul acestui cobo se baga marea rasturnare religioasa ...a tolerantei noului bordel al satanei, sau noul babilon--staulul global unic in care liderii nationali sunt doar marionete inchinatoare la anticrist si proftul mincinos.
Hristos a venit cu sabia peste aceasta casa de toleranta. Victoria este a lu deplina. Asa cum sfintii inchisorilor comuniste au biruit bestiile pukeriene, si au umplut paradisul de bucurie, asa si Dumneavostra aveti toti ingerii si sfintii prietenii Lui Hristos de parte Dumneavoastra sa va bucurati cu ei de-a lungul acestei experiente. Nu va bazati pe ajutor omenesc si mai ales nu pe USA. Dumnezeu lucreaza prin oameni, iar cind oamenii ne abandoneaza,din frica, lasitate, lacomie, Hristos preia stafeta.
Cu Dumnezeu Inainte

About This Blog

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP