Monday, April 13, 2009

Cererea lui Becali de revocare a măsurii de arestare preventivă va fi judecată marţi la Judecătoria Sectorului 1

Iniţial, cererea a fost repartizată aleatoriu pentru luni, zi în care, din completul de serviciu făcea parte preşedintele Judecătoriei Sectorului 1, Nicoleta Cristuş.

Aceasta a făcut însă o cerere de abţinere, întrucât tot ea a fost cea care a emis mandatele de percheziţie de la locuinţa lui Becali şi a decis şi arestarea acestuia. Din acest motiv, termenul pentru judecarea cererii de revocare a arestării a fost fixat pentru marţi, 14 aprilie.

Tot marţi, vor mai fi judecate alte şase cereri făcute împotriva arestării de către inculpaţii din dosarul în care este cercetat Gigi Becali. Cătălin Zmărăndescu şi bodyguard-ul Ştefan Dediu au făcut şi ei cerere de revocare a măsurii arestării.

Unul dintre arestaţi, Dumitru Beciu, are două cereri depuse la Judecătorie, una de eliberare sub control judiciar şi una de înlocuire a măsurii arestării preventive. Iar bodyguard-ul Nicolae Dumitraşcu a făcut cerere de eliberare pe cauţiune.

Gigi Becali a fost reţinut de procurori, joi, 2 aprilie, la ora 13.00, împreună cu alte patru persoane, ulterior, fiind reţinută o a şasea persoană. Cea de-a şaptea persoană căutată de poliţişti nu a fost găsită.

Acuzat de săvârşirea a trei infracţiuni de lipsire de libertate în mod ilegal, Gigi Becali a fost arestat preventiv, vineri, 3 aprilie, de către magistraţii Judecătoriei Sectorului 1, luni, judecătorii Tribunalului Bucureşti menţinând decizia de arestare.

Sursa: REALITATEA.NET

0 comentarii:

About This Blog

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP