Wednesday, April 15, 2009

Cazul Becali, la Strasbourg: Avocaţii vor depune o plângere împotriva României la CEDO




Pe lumea asta nimic nu este intamplator.



Avocaţii lui Gigi Becali încearcă prin toate căile să îşi pună clientul în libertate. Ei au fost miercuri la Comisia de Abuzuri din Senat, unde au reclamat mai multe abuzuri la care a fost supus clientul lor în timpul anchetei. În urma discuţiilor, membrii comisiei susţin că vor înainta un raport pentru a fi analizate presupusele abuzuri.

Avocaţii lui Gigi Becali susţin că urmează să depună plângere la CEDO împotriva României.

Preşedintele Comisiei pentru Cercetarea abuzurilor din Senat, Gabriel Berca, a declarat că sesizările avocaţilor lui Gigi Becali vor fi înaintate Consiliului Superior al Magistraturii.

Avocaţii lui Gigi Becali susţin că în cazul arestării clientului lor s-a încălcat legea şi că finanţatorului Steaua i-au fost încălcate mai multe drepturi. Drept urmare, avocaţii spun că vor depune plângere la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului.

"Am anunţat comisia că săptămâna viitoare vom depune o plângere la CEDO împotriva României", a anunţat Dancu, adăugând că plângerea se referă la problema drepturilor încălcate în dosarul Becali.

"A fost încălcat dreptul la apărare a lui Gigi Becali", a mai declarat Dancu.


Apărătorii omului de afaceri au cerut, miercuri, înlocuirea arestării preventive cu interdicţia de a părăsi ţara. Cererea este argumentată prin faptul că Becali trebuie să fie în libertate, pentru a-şi pregăti campania pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc în iunie.

Magistraţii au decis ca judecarea acestei cereri să aibă loc pe 21 aprilie. Astfel, şansele ca Gigi Becali să-şi petreacă Paştele în afara gratiilor devin nule.

La ieşirea din sediul Judecătoriei, finanţatorul Stelei a strigat, marţi, către cei prezenţi: "Barabas liber, Hristos pe cruce! Hoţii liberi, Becali în arest!".

GIGI BECALI: BARABAS LIBER, HRISTOS PE CRUCE!


În faţa magistraţilor Judecătoriei Sectorului 1, omul de afaceri şi-a susţinut din nou nevinovăţia.

"Singurul lucru pe care l-am spus eu, a fost să lase oamenii în pace, să se simtă ca acasă, să li se dea whisky şi de milă le-am dat şi câte 500.000 de lei de taxi. Eu îi iert pe toţi, pe judecători, pe procurori, chiar şi pe hoţi. Doar suntem în Săptămâna Mare, a Paştelor", a declarat finanţatorul Stelei.

Bodyguarzii lui Gigi Becali - Cătălin Zmărăndescu, Dumitru Beciu, Nicoela Dumitraşcu şi Ştefan Dediu au înaintat şi ei instanţei cereri de revocare a măsurii arestării preventive şi cereri de eliberare pe cauţiune, însă judecătorii au decis să amâne pentru 16 aprilie discutarea acestor cereri.

Magistraţii au mai decis şi arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Marcel Popa, unul din bodyguarzii omului de afaceri. El este acuzat de lipsire de libertate şi uz ilegal de armă.

1 comentarii:

Unknown January 28, 2014 at 6:03 AM  

Domnule Becali, va scriu din USA. Va doresc sa treceti cu bine prin acesta experienta. Hristos este cu Dumneavoastra. SUnteti un om curajos, iar in pomul bun se arunca cu pietre.
As vrea sa va incurajez sa nu veniti in USA pentru ca USA ets eo inchisoare. Aici oamenii sunt redusi la tacere, terorizati si ucisi pentru ca gandesc altfel decit cere politicul corect. In Romania lucrurile merg pe dos si oameni de valoare sunt ucisi sau bagati in puscarie pentru ca tara s-a aliniat la politica sinucigasa a fmi, banca mondiala si parlamentul european.
Dumnezeu s-a mutat in inchisori acum, pentru ca in lume, mai ales in fostele mari democratii drepturile omului s-au transcris pe hartie higienica.Asa cum bolsevicii au adus -o pe ana pauker cu experimentul Pitesti sa ucida oamenii de valoare din Romnai, tot asa aceatsa noua dezordine mondiala procedeaza si acum prin noii stalini din toate tarile.
Hristos a batut aceatsa bestie, asa cum a butu si bestia comunista, iar capul acesteia noi este in USA.
Va doresc multa incredere in puterea Lui Hristos de a va izbavi de ptrivnicii vazuti si nevazuti.

www.reliev.webs.com
va rog sa deschideti acest website numai din inchisoare, sau de pe computere care nu au informatii fianciare ca NSA ne buzunareste pe toti. Asa se apara drepturile omului si democratia in USA, prin crima NATO, furtul FMI si banca modiala si grija NSA.
Cu Dumnezeu Inainte,
Gilda

About This Blog

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP