Tuesday, April 14, 2009

Becali în faţa instanţei: Cum Pilat l-a eliberat pe Barabas şi l-a răstignit pe Iisus, aşa mi se întâmplă şi mie - VEZI VIDEO


REALITATEA.NET - Becali în faţa instanţei: Cum Pilat l-a eliberat pe Barabas şi l-a răstignit pe Iisus, aşa mi se întâmplă şi mie - VEZI VIDEO

Becali a reafirmat în faţa magistraţilor că nu a dat niciun ordin ca persoanele care i-au furat maşina să fie bătute şi că singurul lucru pe care l-a făcut a fost să le dea whisky şi 500.000 de lei vechi pentru taxi, ca să se ducă acasă.

Patronul Stelei a declarat că, fiind în săptămâna patimilor, el îi iartă "pe toţi. Fiecare va răspunde undeva pentru tot ce mi s-a întâmplat, eu îi iert, fie că sunt judecători, procurori sau hoţi, eu îi iert".

Finanţatorul Stelei a dezvăluit judecătorilor şi care ar fi avantajul de a fi în arest în săptămâna patimilor. "Va fi cea mai curată împărtăşanie pe care o iau, pentru că, acolo, în arest, nu prea ai ce păcate să faci", a mai declarat Becali.

Procesul prin care s-a cerut revocarea mandatului de arestare judecat, astăzi, a rămas în pronunţare.

Gigi Becali a fost reţinut de procurori, joi, 2 aprilie, potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu alte patru persoane, ulterior, fiind reţinută o a şasea persoană. Acuzat de săvârşirea a trei infracţiuni de lipsire de libertate în mod ilegal, Gigi Becali şi încă patru persoane au fost, apoi, arestate preventiv, pe 3 aprilie, de către magistraţii Judecătoriei Sectorului 1, pe 6 aprilie, judecătorii Tribunalului Bucureşti menţinând decizia de arestare.

0 comentarii:

About This Blog

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP