Friday, July 13, 2007

SFATURI PENTRU GIGI

SURSA:ZIARUL
74,2 la suta dintre romani considera ca Gigi Becali ar trebui sa promoveze valorile Bisericii Ortodoxe Romane, 73% sfatuindu-l sa sprijine construirea Catedralei Mantuirii Neamului. Alti 52,7% ii sugereaza sa anunte in cateva saptamani candidatii pe care vrea sa-i propuna la primarii si Parlament. Aproape jumatate dintre electori sustin ca Becali ar trebui sa critice mai des Guvernul Tariceanu, iar alti 39,7% recomandandu-i sa nu se distanteze de Basescu.

2 comentarii:

Anonymous,  January 1, 2008 at 9:28 AM  

ma numesc bejan petruta sint din jud.bacau com.racova si am un baiat bejan eusebiu bolnav de autism infantil sever si as avea nevoie de sprijin financiar pentru continuarea terapiei la o fundatie din birlad.jud vaslui.de 2 luni face terapia si au inceput sa se cunoasca rezultate.va rog din toata inima sa ma ajutati.nr meu de tel.este.0743772994

cosmincrs April 4, 2008 at 5:58 AM  

Doamne ajuta! Ma numesc Salajan Cosmin si sunt preot intr-un sat cu 70 de familii. Credinciosii ar dori sa ridice o biserica, deoarece noi ne desfasuram activitatea intr-o salita mica a unei gradinite si riscam sa fim evacuati in orica moment. Rugamintea noastra este de a ne ajuta sa ridicam aceasta biserica,pt ca stim ca sunteti un ctitor bun de biserici. Noi am reusit sa achizitionam un teren si un proiect dar ne impiedicam de marea problema a banilor. Daca, cu voia lui Dumnezeu, ati binevoi a ne da un raspuns la adresa de email cosmin_sal@yahoo.com pentru mai multe lamuriri. Har si binecuvantare de la Dumnezeu!

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP