Friday, July 13, 2007

Gigi, nu mai vorbi de bani'

sursa:'Gigi, nu mai vorbi de bani'
Libertatea - Vineri, 13 Iulie 2007

Apropierea startului in noul sezon ascute si lupta la varf intre Dinamo si Steaua. Cristi Borcea, unul dintre finantatorii clubului Dinamo, i-a raspuns patronului Stelei, Gigi Becali, care il catalogase ca un om de 300.000 de euro.

"Sa jure pe Biblie ca m-a platit "

'Pretul lui Borcea e 300.000. L-am testat in sezonul trecut', a spus Gigi Becali, care a sugerat ca l-a platit pe oficialul dinamovist cu acesti bani pentru a bate CFR-ul in returul campionatului trecut. 'Gigi Becali sa nu vorbeasca niciodata de bani! Daca e un om credincios, sa jure cu mana pe Biblie daca mi-a dat vreodata bani. Sa nu uite ca a promis un milion de euro pentru juniorii de la Dinamo. Daca nu se va tine de cuvant, nu se va califica in Liga! Stie ca suntem foarte puternici, simte asta in fiecare dimineata. Incearca sa ne dezbine, insa vom fi mai uniti ca niciodata in acest sezon. Vom fi mult mai puternici', a precizat Cristi Borcea pentru site-ul oficial al clubului din Stefan cel Mare. Apoi, oficialul 'ros-albilor' a declarat: 'Ne-a intristat calificarea stelistilor in Liga, dar cea mai mare satisfactie am avut-o cand l-am vazut pe "spartanul" Gigi Becali cum danseaza ca Shakira, cu fularul lui Dinamo la gat!'.

"Il bat si cu piciorul in ghips"

Desi cu piciorul in ghips, din cauza unei luxatii 'capatate' la o partida de fotbal pe plaja, Borcea nu a uitat nici de provocarea rivalului sau din Ghencea, bravand: 'Sa stabileasca Gigi locul, data si ora meciului dintre noi. Il bat si cu piciorul in ghips'.


0 comentarii:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP